Blackwork

Dotwork

Floral

Mandala

Animals

Linework

Toen ik klein was tekende ik altijd samen met mijn oma. Zij was super getalenteerd in zowel schilderen als tekenen en heeft me allerlei dingen geleerd. Creativiteit zit dus in mijn genen en ik ben blij dat ik daar nu mijn werk van heb kunnen maken.

Mijn meisjes droom was altijd een “eigen winkel” hebben. Maar ik had nooit gedacht dat dat een tattooshop zou zijn. Het is wel het beste wat me ooit is overkomen, het is een heel mooi beroep en mensen zijn je zo dankbaar of het nou een kleine of grote tatoeage is.

Ik ben inmiddels 30 jaar, ben net moeder van een zoontje en heb een grote liefde voor dieren sinds ik klein ben. Ik heb 5 honden, 2 katten en 4 kippen. Vandaar dat wij ook in onze shop alleen maar animal cruelty free producten gebruiken, van stencil tot inkt tot aan nazorg. Zelf de cappuccino die je bij ons geserveerd krijgt is plantaardig (maar niet minder lekker ;))

Bij mij kun je terecht voor verschillende stijlen al doe je me het meest een plezier met bloemen, mandala’s of dieren.
Ik kan dan ook niet wachten om jou in onze shop te verwelkomen, een ontwerp te maken wat helemaal aansluit op jouw wensen en wat je met trots de rest van je leven bij je zult dragen.