We hebben ons best gedaan een studio te creëren met een huiselijke sfeer waar je ook welkom bent voor alleen een kopje koffie of een lekkere (plantaardige) cappucino als je even wilt kletsen, ideeën wilt uitwisselen of een afspraak wilt maken.

We werken momenteel met 3 vaste tattoo artiesten en een apprentice (leerling). Toevallig hebben we een vast team van alleen maar vrouwen. We werken veelal hetzelfde maar hebben ook alle 3 onze eigen style wat misschien net iets beter past bij jouw tattoo wens. Om dierenleed tegen te gaan werken wij uitsluitend met vegan producten, het is namelijk niet alleen de inkt die dierlijke ingrediënten kunnen bevatten. Ook hebben wij een vaste piercer waar je altijd even kunt langswippen om iets te vragen (en soms al meteen kunt piercen mocht je net als merendeel van ons een lekker impulsief persoon zijn) anders is er altijd een mogelijkheid om een afspraak te maken om jouw gewenste piercing te zetten. Prijslijst voor de piercings vind je hier. Hou onze social media goed in de gaten, want we hebben ook af en toe een piercing actie!

Onze studio vind je op een loopafstand van ongeveer 6min vanaf centraal station Arnhem. In de straten voor de shop kan er betaald worden geparkeerd. Wel staan deze parkeerplaatsen altijd mega vol dus je kunt het beste parkeren bij Arnhem centraal.

Klik op de artiest
om kennis te maken

@boolitjes

@maureen.k_b

@romyprikt